…tillfälligt avbrott…

…det finns de som menar att mysfabriken har tagit ett lite väl långt höstlov. Jaha, vi kanske har fullt upp med att kratta höstlöv, jaga möss och renovera? Eller så kanske vi håller på att bestiga vårt jättelika tvättberg??! Kanske är vi på en härlig höstresa..?

…nix pix…

…nope…

…nepp…

Här råder bara en allmän renoveringsdepression, däremot är det med stor stolthet och glädje som vi kan meddela att vi har haft Flyttlåde-muck! Den sista lådan flyttade ut efter åtta månader. Tiden var mogen – vi ägnade en halv lördag åt att erövra golvytan i det som vi hittills kallat ‘skräprummet’. Att vi sedan förpassade de flesta lådorna till vinden räknas inte enligt den gamla devisen ‘syns inte – finns inte’. Nu har vi ett till rum att fördela oss på, men framför allt så har stora A fått ett datorrum. Där tillbringar han nu mycket tid, dvs när han inte riggar musfällorna med godbitar.

Kan meddela att eventuella kvarvarande möss serveras ostbitar skurna till perfektion – tänk Disneytrekantostbit. Inga hafsskurna bitar här inte, nä nä. Bitarna ska minsann se så frestande ut som möljigt så att musen inte kan motstå att ta en munsbit. Givetvis kan denna mus lyfta på hela den ‘dödliga’ anordningen för att ta sig en smakbit. All ost är nämligen borta på morgonsidan, men inte ett spår finnes av förövaren. Möjligtvis ett litet avtryck av de flottiga ‘fingrarna’ som lyft giljotinen…

cheese2hq2.jpg

I övrigt kan meddelas att nya ytterdörrar är beställda, leverans om en dryg månad. Det ska bli skönt att slippa fylla hela nyckelskåpet med de olika nycklar som går till alla olika dörrarna. Det är värre än nyckelknippan till Fångarna på Fortet.

…nu slumrar vi vidare i mysfabriken…

  1 comment for “…tillfälligt avbrott…

  1. Annicka
    2007/10/31 at 18:11

    Jo de är deppigt med renovering, men det blir ju så fint när det är klart. Härligt att ni är tillbax nu…
    Vi ses till helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *