Uppdatering…

Goda nyheter, Stina! Det verkar ha slutat krypa i väggarna. Maken slängde sig iväg för att införskaffa allsorts utrustning för att bli av med våra oinbjudna husdjur. Han kom hem med diverse giftblock och så en sån där liten kontakt att stoppa in i vägguttaget. Den ska avge lite högfrekventa signaler och skrämma iväg gerbilerna på flykt. Min kommentar, jag som sover alldeles intill uttaget där mus-mojjen sitter, är att det tickar som en jäkla moraklocka och att det luktar konstant bränt plast. MEN, sedan den installerades så har jag inte vaknat av krypande och hasande ljud i väggarna. Se där! Gott nog, eller…

  2 comments for “Uppdatering…

  1. Stina
    2008/10/18 at 18:49

    hej på er, ni blir snart lite äldre o då hör ni inte det, sov så gott o fråga Linda hon klagar över ljudet men vi har det så bra både på Nöden o kusten kram kram på er

  2. Linda och Per
    2008/10/19 at 16:16

    Ja fråga mig!! Tjuter som bara den….men va fan slipper man smådjuren så är det ju bra!!! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *