Sundbyberg, nötter och rosévin…

Så, mina damer och herrar. Nu för tiden roar jag mig med att pendla med UL, SJ och SL. Det går SD. (SÅDÄR med andra ord). Nya HK är grymt – det är extremt modernt och det känns som att man deltar i ett avsnitt Star Wars och Ally Mc Beal på en o samma gång. Hissarna lever sitt eget liv och jag känner mig som en minion ur “Dumma Mej”.

Imorgon är det skolavslutning för två av tre skolmogna damer. Vi kommer finnas på plats, och enbart av egoistiska skäl. Närhet & kärlek = gemenskap!  Sen att vi skiter i resten… det må så vara.

Det blir nog ändå sommarlov imorgon. Iallafall för några av dem som räknas som skolpliktiga barn. Men den känslan att ta/få sommarlov – den är oslagbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *