Doors are opened…

…det är faktiskt sant, snickaren var här idag och bytte dörr till groventrén. Herreguh, vad imponerad vi blev av ett (normalt) fungerande dörrlås. Inget som man behöver jucka med, trixa med i fem minuter, innan dörren går att låsa upp. På måndag ska huvuddörren bytas ut med tillhörande sidoljus. Maken oroar sig för insyn – jag tror snarare att det är grannarna som kommer att lida störst skada. Det händer att vi glider omkring lättklädda på morgonsidan… letar bland tvätthögarna efter något att skyla oss med. Vi skäms inte för oss, vi låter grannskapet dela våra morgonrutiner. Här finns inget att dölja, minsann… alltså, på måndag går vi ‘live’. Välkomna!

  2 comments for “Doors are opened…

  1. Linda o Per
    2008/02/11 at 08:43

    Jaha då ska man väl ta en tur ner på vändplan innan man åker till jobbet rå….

  2. 2008/02/11 at 21:23

    Linda & Per: Vill ni komma in och värma er, det ser ut att vara kallt där ute i bilen? Nästa ‘show’ är inte förrän om tidigast två timmar när vi går och lägger oss…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *