Sjukstuga…

33 % av våra barn är på skola idag. Resten är hemma med mig. Jag kilar framochtillbaka mellan dem för att uppfylla alla små önskemål. Papperskorgen avslöjar den näringsrika kosten som har intagits här idag; där finns piggelinpapper, kexpaket, halvätna rostade mackor och små bägare med Proviva-shots. Mumseli mums.

Det känns i hela kroppen att det är fredag. Jag kände det alldeles extra tydligt när jag fick åka till ICA för att komphandla. Dasspapper. Sprang på en av mina kunder i kassan och (tyvärr) hann han se mig. Vi slängde lite artighetsfraser mellan varann, samtidigt som jag höll på att tippa omkull av tyngden från mitt enorma dasspapperlass. Joråsåatt – en skittrevlig helg på dig! sa jag och studsade raskt iväg. Glammigt värre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *