Snudd på fredag…

Kvällen har bjudit på en åktur med skurmoppen och en djupdykning i tvätthögen! Storstilat med tanke på att det firas fyraårig bröllopsdag i mysfabriken idag. Fyraårsdagen firar man tydligen blom/fruktbröllop. Kan ju stämma – jag dammsög upp de döda blommorna på övervåningen i dag och plockade upp mosade nektariner från golvet. En å annan fruktfluga gjorde loopen ovan mitt huvud… och nu sitter vi å firar med ett glas blommigt & fruktigt vin. Maken lackade ur något när han insåg att missade att det var läderbröllop förra året!? Men han får tåla sig – nästa år vankas nämligen femårigt träbröllop. Låter kinky!

 Appropå trä så har vår snickargranne knackat ihop altan på vår framsida nu. Imorgon ska han komplettera med trappsteg. Riktigt tjusigt. Nu återstår att finna snygga utemöbler för snickaren blängde mest surt på mig när jag tyckte att han skulle knacka ihop ett set typ Grythyttan modell A2. Men helst skulle jag vilja ha dessa… kanske i ett litet paket lagom till födelsedagen i höst men i förskott liksom! Å priset är ju som hittat.

Eftersom att snickis inte va med på mina möbelsnickarplaner så får väl  en ta med sig lillans spargris och åka en sväng till nån trädgårdsmöbelbutik. I helgen vankas det förresten femårskalas med girly-tema. En rosa Barbietårta är utlovad och chokladbollar med rosa strössel. Japp, så blir det!

  3 comments for “Snudd på fredag…

 1. Bosse
  2008/06/12 at 21:26

  Grattis på 4-årsdagen. Kämpa på!!

 2. Linda o Per
  2008/06/14 at 09:40

  Gulligt!!! Fyra år liksom… Vi har varit gifta i 12…

 3. 2008/06/14 at 10:02

  Linda – det är ju sidenbröllop för tusan! Å 13 år så blir det spetsbröllop. Eller om det var tvärtom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *