Nu blir det visst bara mörkare…

Midsommaren är avklarad och det var smidigt gjort. Vi hade gäster och de hade med sig både middag & dessert. Trevligt.

Vi vaknade till en solig dag och utan agenda… vi fick helt enkelt öva oss på att lata oss. Ovana som vi var så var första halvan av dagen ganska orolig. Maken oljade nya trädäcket och hustrun åkte till Coop för att reklamera gammal yoghurt.

 Resten av dagen tillbringades i solstolen med en bok i näven. Utan större klagosånger från oss. Barnen var t om fridfulla.

Kvällen bjöd på god grillad fisk och jordgubbar med glass. Midsommaraftonen bjöd nämligen inte på några gubbar, utan de var helt slutsålda när vi skulle handla dem. Efter middagen så utmanade undertecknad äldsta dottern till ett kvällsdopp i poolen. Samma undertecknad som inte badade en endaste ynklig gång under föregående sommar… Om vattnet i poolen bjöd på mer än +18 grader så skulle jag minsann bada – annars inte… Glatt deklarerades det att det var hela +19 grader i vattnet. Alltså – dags att inviga poolhelvetet för mig. Uuuuuff. Bastun slogs genast på. Här gällde det att agera snabbt innan förnuftet hann i kapp. Det blev bomben i!!! Kallt, men inte svinkallt. Några simrundor och lite stilpoäng för handstående morsa mitt i poolen. Imponerande. Bastun värmde skönt efteråt men vi var lite oväntat uppfriskade efter doppet.  Kanske, kanske blir det en repris i morgon… det är inte dumt med ledighet. Särskilt när semestern är lååångt ifrån….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *