Häpp!

Efter ‘sura’ påhopp om att fru Mysfabrik inte levererat inlägg (hon borde ju statistiskt sett vara liiite på g vid detta laget…) så får jag ju krypa till korset.

 Ja – det är således fredag. Hemma hos oss luktar det friluftsliv. Maken slog på sjuttiotalsbastun för många timmar sedan och glömde bort. Tack och lov glömde han även lyset på i bastun (ingen högoddsare direkt) och hintande omedvetet till frun om minnesluckorna.

 Bastun är fortfarande på by the way – någon som känner för en finsk sauna och ett efterföljande svalkande dopp i poolen? På egen risk förstås… efter ett dopp är det högst sannolikt att kroppen dekoreras med tvestjärtar, björklöv och gamla äpplen. Poolen har inte uppfyllt de höga kraven på hygien de senaste månaderna, om man säger så…

Veckan har varit högst ordinär. Vi har, som vanligt, trånat efter fredagen. Ta daa. Snart är det måndag, liksom…  tills dess ska vi ta det riktigt lugnt. Det blir måla altanräcken och barnkalas. Wo-hooo liksom!

  2 comments for “Häpp!

 1. Elisabeth
  2008/08/30 at 21:48

  Har du sett min blogg?
  http://www.familjenhultgren.blogspot.com

  Kram
  Elisabeth

 2. Annika
  2008/09/03 at 11:48

  Man får gratulera på födelsedagen idag!!! Hoppas att allt är bra med
  Er!! Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *