Får man tjuvstarta…?

Ni har väl inte missat att Blossa 08 har kommit in i sortimentet på favvobutiken?
Årets smak är Blåbär tillsammans med kryddnejlika, kardemumma & kanel. Det är huggsexa och många butiker har redan sålt slut. När jag var på butiken i ett annat ärende så hade både sällskapet före och efter oss vagnen FULL med denna glögg. Idag skickades stora A på jakt och han kom hem med tre flaskar. Nu återstår bara att invänta glöggpremiär. Finns det några etikregler för detta? Typ bondepraktikan – Om Anders slaskar man glöggen smaskar? Eller helt enkelt bara advent? Eller så struntar man helt enkelt i det och smuttar redan ikväll? Vi får se…

 

 

Till kvällen blir det middagsbjudning. På menyn står:

Halstad röding med pepparrotssmörsås och potatis- och jordärtskockspuré.
Efterrätten blir en liten marängrulltårta med hallon och vit chokladmousse.

Kan det smaka måntro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *