Mer shopping…

Jag är liksom lite i gasen ikväll och passar på att snacka mig varm om shopping. För er som INTE kommer att träffa mig på julafton så kan jag redan nu röja vad jag ska ha på mig… förrutom de skor jag skrivit om i tidigare inlägg. Jag handlade en sidenklänning på rea – www.missgreta.se var butiken som jag slösade mina sista slantar på. Och klänningen anlände i ett paket som inte direkt skvallrade om reapriset. En exklusiv lila låda med ett tjusigt lila band o rosett. Silkespapper och hela baletten. Jösses, vad lyxigt det kändes…

Klänningen? Jo, det var denna…

 

  1 comment for “Mer shopping…

  1. Linda och Per
    2008/11/16 at 08:55

    Du kommer va sjuuukt snygg!! KAn du inte ha det på Nyår oxå så vi fär se??? Vilka skor!!! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *