Julfest…

…skulle ju kunna bjuda på torr skinka och vattnig janssons. Inte på mitt jobb – vi tog saken i egna händer! Igår kväll gick tillställningen av stapeln och vi gick på ett trevligt ställe som heter Plock. Vi skulle alltså plocka ihop lite smårätter och dela broderligt. Jag deklarerade tidigt att INGEN skulle få tafsa på min mat – all pommes till mig! Det var dock myyyycket trevligt med god mat. Vi åt bl a scampi, musslor marinerade i vitlök, pata negra med svamp och diverse små rätter. Ett gott vin hann vi oxå med… kronan på det hela blev skållad gino till efterrätt. Vi hade nämligen så ont om tid till vårt nästa event att vi tvingades halsa vår dessert som var brännhet!

Min frukt guppade upp och ned i strupen när vi sprang mot vår nästa julefestaktivitet – stand up på Musikens Hus. Vi hade bokat biljetter till Magnus Betnér! Det vore ett understatement att säga att killen är diskret och återhållsam i sin monolog. Vi fick dock skratta en hel del…

Ett exempel på killens humor har vi här…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *