Sporting pågår…

Jo, då är det den tiden på året då familjen Mysfabrik tar sportlov. Liksom förra året så tillbringar vi denna i Ramundberget. Snö har utlovats och vi hoppas på lite sol därtill. Barnen ska gå på sina respektive skidskolor och de ska ska fullfjädra sina kunskaper. Jag har dyrt och heligt lovat att jag INTE ska åka hängliften – över min döda kropp. Däremot ska jag åka några åk i backen med och sen skrota runt i långkallingar resten av kvällen. Bara MYSA. OCH jag har ascoola skidglajjor… för att liksom kompensera för min urusla skidåkning. DET är en annan historia! 

Förra året hade vi en rolig liten incident. Vi hade just anlänt till skidorten och skulle kvittera ut vår utrustning. Vi skulle alla vägas in och jag klev snällt upp på vågen på anmodan. Flämtade till när jag såg siffrorna på vågen… killen bakom disken sa; -Ja, och nu kan vi väga dig UTAN pjäxorna i handen! Eeeeh, dumma blondin… jag klättrade upp med hela utrustningen på vågen. Enfaldiga jag.  I år vet jag bättre…

  1 comment for “Sporting pågår…

  1. 2009/02/15 at 19:58

    Nu har jag äntligen svarat på ditt mail. Jag kollar inte min hotmail så ofta… Åsså var vi i London i veckan. DET var mina ursäkter! :) Du är inbjuden till min blogg. Ha ett härligt lov! Vårt är slut nu :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *