Väldans massa tack…

Önskar LillaE för namnsdagsgratulationerna. Det enda gruset i smolket är nu att det dröjer ett helt år till nästa firande. Lillan började genast att klura på när hennes andranamn kunde tänkas ha namnsdag. Likt mitt eget namn finns detta andra namn inte i den svenska almanackan – däremot i grannlandets… Ryktet gör gällande att Alisa inte har namnsdag förrän till sommaren vilket ger oss lite tid att spara pengar till nästa firande. Förresten, illvilliga rykten gör gällande att undertecknad skulle ha vuxit upp under rigorösa namnsdagsfiranden – blah blah. Så var det väl inte. Det var mitt påfund att mitt firande skulle ske den 9 december – något som aldrig dock hörsammades av någon. Alltså, min käraste mor… det finns inte ett spår av minne av namnsdagsfirande från min uppväxt. Du blandar säkert ihop det med min fars massiva födelsedagsfiranden dagen innan.

  1 comment for “Väldans massa tack…

  1. 2009/03/08 at 09:13

    Idag är det internationella kvinnodagen så nu
    kan du firas….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *