Hola Friday!

Veckan sprang på fort och VIPS! så var det fredag. Denna dag för med sig ett jubileum – makens och min 9årsdag. Ja, visst var det ett märkligt ettårsfirande vi fick… dagen för nine-eleven. Planen som kraschade in i World Trade Center. Vi hade fixat god mat och tv:n stod på… barnen undrade varför det brann på Bolibompa!  Året efter var det dags för nytt firande… men på tv:n gick nyheten att ‘Anna Lindh dog efter knivattack på NK’. Vi höll andan för vår treåriga årsdagen men denna förblev stilla. Detta manglas på löpsedlarna år efter år men vi tänker särskilt på året 2000 när våra vägar korsades den 11 september.  Så är det  bara – 11 september är för oss vår årsdag… en dag att fira. Vi firade med Thai mat och familjemys. Bättre än såhär blir det inte…

Love from Mysfabriken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *