Nån går runt i vårt tak…

..ja, just det – i vårt tak. Vi satt häromkvällen i tvsoffan och gäspade ikapp. Helt plöstligt hör vi små steg ovanför våra huvuden… vi tittar upp i taket. Inget där. Inte heller något av barnen som tassar på övervåningen. Nä, ljuden kommer från mellanskiktet bottenvåning/övervåning. Det småspringer där… förhoppningsvis är detta det enda den gör där, vi håller tummarna att den inte springer på sin livs kärlek där och fortplantar sig till en hel familj.

Vi anar var vår nya kompis bodde innan h*n flyttade in… vi bor nämligen alldeles intill ett stort fält som nyss skördades på sin vete. Många små med svans blev nog hemlösa då…men vi drar vårt strå till stacken nu minsann, om än ofrivilligt. Vi ger vår ockupant ett par dagar att hitta ett annat boende, sen åker vi till närmsta varuhus och inhandlar lite stuff.

//@

  2 comments for “Nån går runt i vårt tak…

 1. Linda & Per
  2007/08/29 at 17:51

  Hallåj!! Tack för senast det kommer garanterat att göras om!! Jag tror att det är sån stor med svans som boar hos er…..Hälsa alla kram från alla oss

 2. 2007/08/29 at 19:46

  Hej hopp, ja… vi anar vad det är som har flyttat in. Jämför detta dock med bilden som jag laddade upp igår under huset före/efterbilder. Där har du en bild på en kompis som vi hittade i Ebbas sänghimmel en natt. Skulle in och släcka hennes lampa när jag ser något röra sig i ögonvrån. Frågan är vad som är värst, små fötter i väggar o tak eller långa ben betydligt närmare inpå.

  Ja, du… det var supermysigt med ert besök. Mer sånt! Men nästa gång blir det fasen karaoke!!

  Kram kram,

  a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *