Det är över nu…

… fyra veckor kan kännas som en lång tid. Samtidigt kan fyra veckor gå rysligt fort.

Semestern är härmed över. Det gick undan vill jag lova. Tre veckor i Norrland – inte fullt så soliga som vi hade hoppats på. Dock härliga! God mat, gott vin och glatt umgänge. Vad mer kan man begära? I vårt fall inte badvänligt vatten – toppnoteringen i sommar blev 16 grader. Dock var det betydligt varmare i bastun. Tack och lov!

Sista semesterveckan bjöd på SPA på Hasseluddens Yasuragi. Under sommarmånaderna har de nämligen temat Yasuragi Kids och barn tillåts vistas på SPA:t. Vi passade på och bokade en vistelse för två av tre barn. Den äldsta valde att åka till en söt kompis för några dagars tjejsnack och mys.

De två yngsta fattade galoppen direkt. De blev helt sålda på konceptet att tvaga sig på japanskt vis samt att bära den japanska kimonon (Yukatan) på sig. Även maken fann detta tämligen praktiskt – kimonoärmen rymde snus och annat livsviktigt. Vi tvagade oss på japanskt vis och öste bort synderna med vattnet. Nåja, vi öste bort dem så gott det gick iallafall.

Nu genomlever vi de sista skälvande timmarna av ledigheten. Vi är hemma efter en kortare visit på svärmors lantställe. Det blev en fantastisk båttur med god mat på Fejan. Solen strålade och således hann vi bättra på den blygsamma solbrännan vi skrapat ihop i år.

Ett år går fort – snart semester igen, eller hur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *