Dagens shoppingtips…

Jag är en jäkel på att shoppa. På senare tid har jag dock lugnat mig med hänvisning till att jag måste behärska mig. Jag har ställt mig frågan; kan jag leva utan detta? och svaret har varit bejakande. Det har blivit mindre shopping helt enkelt. I dag var jag i Sthlm utan att ens gå in i en affär. Jo, irrade in i en Adidasbutik, men det var av misstag.

Det är ju dock inte olagligt att delge mina shoppingtips så här på fredagskvällen. Notera att jag är ganska ego med tips så nu gäller det att passa på!

Mina finskor är av märket Hunter. Ett par gummistövlar. Dem hittar ni till reducerade priser på www.asos.com och vad gäller barnstövlar så fyndar man hejvilt på samma sajt. Lillan har ett par rosa Hunter – de kostade mindre än ett par sketna Tretorn.

Nästa tips är www.zoovillage.com. Här hittar vi en tunika av märket Odd Molly modell Wigwam. Den kostar normalt ca 2000 kr och måste vara felmärkt på webshoppen. Den kostar här 1195 kr. Lägg till rabattkoden 362C0C2B8BCD så dras ytterligare 10 % bort från ordinarie pris. Ta-daaaa… ett schysst klipp!!!

Mer klipp finnes men jag delger endast några åt gången… ;0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *