Älskade fredag…

…så efterlängtad! Nu sover de små så sött i sina sängar… och mamma & pappa har äntligen ett glas alkoholhaltigt inom en armlängds avstånd. Vi sitter i soffan med varsin laptop i knät och ‘jobbar’… i munnen smakar det nån konstig blandning av vin o ost (Gruyere). Axlarna har liksom hoppat ned ett snäpp och flinet har infunnit sig på rätt ställe igen. Äntligen är man lite charmig igen. Helgen består av middag hos vänner (=god mat=gratis=inte helt fel=jävl*ar, vem kör?) och lite fika (någon i familjen kanske, kanske fyller år…) Dock inte så mycket mer… olja in trädgårdsmöbler och plocka fallfrukt. Baka äppelkaka… med litervis av VANILJSÅS! Jag är helt besatt!
… har vi riktigt tur så kanske det blir sovmorgon…

…kanske en båttur i helgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *