Wiii-haaa…

Helg ännu en gång. Denna gång blir helgen inte som vanligt – det blir jobb för mig under morgondagen. Imorgon kl 9 ska jag infinna mig på ett av stadens hotell för konferens m.m. Framåt kvällen blir det middag på en turbåt… över Mälaren. Hoppas på vackert väder. På Söndag ska min käraste åka över Atlanten ännu en gång – jag blir alltid lika deppig inför detta. Förhoppningsvis resulterar hans resa i att vi får hem en ny kanna till mixern. Vår föregångare gick i tusen bitar vid intensiv milkshaketillagning av våra barn. Nu känner vi att vi saknar goda smoothies och dylikt. Det enda stället på detta jordklot som har rätt mixerkannor råkar vara The US and A. Så med lite tur så får vi slurpa smoothies om några veckor.

Anyway, jag får kliva upp vid 7.30 i morgon medan resten av familjen sover. Jag kommer att smyga upp, koka mitt oumbärliga morgonkaffe och sen ta morgonduschen. Därefter ska jag klä mig, och imorgon blir det ett nöje. Jag har nya födelsedagsstövlar att ta på mig OCH en nyinhandlad snygg tröja. All Good!

Skulle helst vara med min familj under morgondagen, men får prioritera om. I stället får jag en valfri ledig tag som jag ska förvalta väl!

  2 comments for “Wiii-haaa…

 1. Bosse
  2010/09/17 at 20:52

  Jag håller tummarna för bra väder imorgon!

 2. 2010/09/24 at 12:22

  Hej,
  Jag noterade en fråga du ställde till Helena (en mammas dag) angående posters. Jag gissar att det är Hagedornhagen i storlek 42×59.4 som du vill hitta en ram till?
  Själv har jag precis ramat in min fjäril. Jag gjorde så att jag köpte en 40×60 ram på Gallerix. Därefter klippte jag bort ca 1cm från vardera sidan så att postern fick plats i ramen. På längden är det på millimetern att det täcks utan att det syns en glipa. Jag blev nöjd! Har dock inte hunnit lägga ut någon bild på min blogg ännu.
  Mvh,
  Mrs. b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *