Forget about it… part II…

att det skulle bli sovmorgon. Kl 8 ylar lillan att hon vill gå upp. Å jag som nyss lagt mig… hade fullt upp med att fira lördag hos vänner o dricka lite (?) vin. Fasen, då var det bara att kräla sig upp i tv-soffan och börja dricka kaffe. Maken deklarade tydligt att han minsann bara skulle sova till kl 9. Morr…spott…fräs… BANG, KLIRR, KRAS hörs från köket när jag drar igång med morgonbestyren. Jag råkar visst att inte vara TYST!!! F’låt då, men jag vaknade just på fel sida – fel sida om dygnet. När herr W har nanat klart släpar han sig ut ur sovrummet, sträcker på sig… å säger; ‘Hörru, vilken stökig natt det var!!! Förresten, var jag vaken när du klev upp???!’ 10,9,8,7…must not explode!!! ‘Jag tror inte det älskade, men det var svårt att avgöra om du faktiskt sov eller just hade lärt dig hur man snarkar mycket trovärdigt! Här har du ditt morgonkaffe och dina tofflor…sätt dig ner nu, du måste vara utmattad efter den oroliga natten. Förresten, oj – du har lite avtryck av kudden kvar i ansiktet…’

Mmmm, vilken härlig start på söndagsmorgonen…
tired7.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *