Mountains…

…beware of the W:s…

Nu är det dags för vår årliga roadshow till de svenska fjällen. Huka er, jag har införskaffat de hippaste googles man kan tänka sig. Med dem på ser det nästan ut som att jag är riktigt jäklarns bra på skidåkning. Tror de heter Dragon eller nåt annat fräsigt…

Kvällen firas på tu man hand med stora A. Vi är något så ovanligt som b.a.r.n.f.r.i.a.  Vi tillbringar denna exklusiva stund med att sitta i varsitt hörn av vår fyrameters soffa lyssnande på crazy electrohouse på hög volym. Kommenterade det hela med att säga att jag blir sjukt störd av att lyssna på bilens blippande när maken inte spänt på sig säkerhetsbältet på väg upp till lillans skola, medans electrohouse lugnar mig. Gruppen heter Skrillex och jag diggar.

Over and out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *