Nytt år…

Det känns så bra med ett 2013. Helt plötsligt är det nedförsbacke… vi åker kana ned mot våren. Snart sitter vi där i våra solstolar och sippar på rosévinet – det som smakar finkel & helvete under vinterhalvåret. Januari går ut på att invänta första löningen på året som när allt kommer omkring redan är intecknad för inköp på kredit under december månad. Men ändå. Det är gott att få den där insättningen på kontot… det pirrar till för ett ögonblick. Alltid något…

Januari bjuder förhoppningsvis på lite planer om renovering av vårt hus. Nya fönster skulle göra susen… och att byta ut vårt badrum a lá originale 70-talet känns helt rätt & riktigt i prioritetsordningen. Huka er, snart kanske vår ärtsoppegula toalettstol är historia… anmäl gärna ert intresse. Därtill ett badkar i samma härliga anala nyans.

Huka er vänner – 2013 blir ett bra år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *