Stackars…

… finaste Mysfabriken. Jag försummar dig. Jag glömmer helt bort dig. Kan du förlåta mig?

Jag lovar bot & bättring (utan några större förhoppningar).

Veckorna rasar fram. Värmen lyser med sin frånvaro. Vi laddar… snart! SNART sitter vi där i vårsolen med ett glas rosévin… ackompanjerad av fågelkvitter och dofterna av grillkolet. Ett år går så fort, men lika förunderligt är det med dessa dejavu´. “oj, så härligt”. Jag borde odla i min trädgård men skyller på jordmånen. Drömmer om ett växthus med tomater, gurka, chili och lite färska örter. Gärna med en liten groda som sällskap, precis som i mormors växthus när jag var ett barn…

I morgon väntar en lördag i stilla mak. Vårt hus är ett renoveringskaos, men jag har resignerat. Det får vara damm i varje vrå, för jag vet… det kommer att bli fantastiskt.

Over & Out,

lilla@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *