Förvirring…

…vänta, hur gör man nu – en hel helg UTAN planer. Detta är vi minsann inte vana vid, vi måste ha missat något som ska hända denna helg. Kanske bra med tanke på att större delen av familjen är krassliga. Det snoras och hostas… ynkliga föräldrar som fryyyyser.

Just nu är det vackert ute och lilla@ rubricerar denna tidpunkt på året som den bästa. Äntligen dags för köttgrytor och frisk luft. Nu kanske bastun börjar kännas intressant igen, den har liksom inte känts vidare lockande den senaste tiden. Man måste FRYSA för att uppskatta bastandet.

I övrigt så verkar alla kryp och smådjur ha packat väskan och flyttat. Tackar för det! Gräsmattan gror igen efter vår tilläggssådd och nu är det sådär påskgulliga fläckar både här och där. Päronträden släppte sin frukt här i veckan – all frukt, och jag menar verkligen ALL frukt, hade dunsat ned i backen. Det blev inte tydligare för oss att det var dags att skörda. Vad gör vi nu, vi har sjukt mycket päron… och de är osannolikt goda. Bättre än i affären som någon av tjejerna sa…

Veckan som gick var sjukt intensiv, men nu hoppas vi på en lugnare tillvaro (ingen högoddsare direkt…) Appropå odds, tror att det är dags att slänga in en kupong på drömvinsten… 102 miljoner! Jag kan ägna en hel dag åt att klura på hur dessa pengar skulle användas. Jösses, here we go again… jag köpte just ett litet sommarhus i Italien… och svängde in med min ferrari på Gucci för ett litet kompletteringsköp… eller om jag håller det på en lite mer svensk nivå – jag tror att jag just handlade en resa till Svalbard med alla mina nära & kära och vi äter bara oxfilé, helgeflundra, serranoskinka och tittar på valar med ett glas champagne i handen…och alla har fluffiga pälsmössor på huvudet och röda näsor. Alla har just fått varsin värsta digitalkamera med grymt objektiv… vi fotar som dårar. Sen äter vi handgjorda chokladpraliner på sängkanten (specialbeställda sängar efter allas egen preferens) med osannolikt gosiga täcken & kuddar. Å så…poff… dags att torka lillans snoriga näsa och slänga in en tvätt i maskinen. Jag får fortsätta lura på resan vid ett annat tillfälle…

…men jag slänger in en kupong för säkerhets skull…

  3 comments for “Förvirring…

 1. Linda & Per
  2007/09/15 at 10:52

  Svalbard???!!!!!

 2. Lolle
  2007/09/15 at 19:24

  Hoppas du vinner och att sängen är hård ;)

 3. 2007/09/15 at 20:21

  Spänningen är olidlig – å du, en hård säng ska du få. Värsta arbetsbänken till er…;0) Å en vit dunig mössa med dubbla tofsar. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *