Fru Fortuna…

… är blid mot oss. Vilka är oddsen – jag sitter och skriver om jokervinst, slänger in en kupong, drömmer lite, men vågar inte hoppas. Lördagen går, vi äter middag, dricker lite vin, loggar in på svenskaspel.se. Döm om min förvåning, saldot på mitt konto är påfyllt. Det susar i öronen, flimrar för ögonen och nackhåren reser sig. Ska det alltså bli verklighet… herreminjävlar… vi har vunnit på Joker.

Antingen så feberyrar jag, men visst står det där att läsa på saldot…

…blink…blink… jag tror jag ser i syne…

73 kr…

Det räcker säkert till några nystan garn och en stickbeskrivning – jag får sticka er hemgjorda mössor istället…

Kram!

  2 comments for “Fru Fortuna…

  1. Linda & Per
    2007/09/21 at 15:45

    Inte illa 73 spänn!!! Ni delar väl lika nu tycker jag, vad ska ni göra med vinsten….

  2. 2007/09/21 at 17:33

    Jag har redan investerat dem i en bred aktieportfölj, löst studieskulder, köpt en päls till Anders och lite nya gjejer till tjejerna för pengarna… men visst finns utrymme för lite utdelning till de käraste vännerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *