När fredagen är här…

Stunden är kommen – det där tillfället när du drar ned axlarna, drar ett extra djupt andetag och bara… är! Det är fredag! Må hända att det inte finns nåt bättre än Fångarna på Fortet på TV – det kvittar. Familjen liksom bara pyser ut i små högar överallt – både människor och ragdollisar.
Det blev Stockholm för oss idag – men inte den kulturella varianten som jag nog hade visualiserat. Det blev den där sorten där storstaden avverkades i ultrarapid. Affär in och ut, in och ut. En och annan påse samlade vi på oss, dock inga stordåd.

Höjdpunkten var nog den där hamburgaren med bacon, barbequesås och ett berg av friterad potatis – satan så gott.

Appropå mat – imorgon ska jag hämta hem helt nyproducerad buffelmozzarella från Ängsgården. To die for – på riktigt. Och med lite tur får jag med mig lite av den ljuvligaste salmiakkolan som vann nåt pris förra året och året innan.

 

Vet ni – nu tänker jag spilla upp en Amaretto Sourz! Det om någonting är fredag.

 
images-11

Kramis!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *