Sport-typ-lov…

Vi har ledigt idag, det sk. sportlovet hägrar. Jag vet inte om vi sportat värst mycket fast jag har sportat en ny ring idag. Och en rosa topp. Imorgon kanske vi sportar ett besök till den kungliga hufvudstaden… :-)

Allt annat i Mysfabriken är tämligen oförändrat. Denna vecka har vi dock besök av mina päron från de norra delarna av vårt kungadöme. Vilket var tämligen lämpligt då Mysfabrikens överordnade rivstartade veckan med allehanda magsymtom och blev bannade från fortsatt kökstjänst. Nu mår vi bättre. Eller… jag mår bättre.

Igår skulle min älskade (och min mest trogna läsare här på Mysfabriken) svärfar fyllt 70 år. Om allt vore annorlunda skulle vi nog firat den i en mysig lägenhet mitt i centrala staden med de där insuttna skinnsofforna. Kanske med vår favoritpasta med chili och kräftstjärtar. Med all säkerhet skulle hans röst mullra trivsamt och barnbarnen hopas runt honom. Med en säck lego på golvet. Nu ville livet annorlunda så firandet blev av ett annat slag. Kanske firandet pågår, men på en plats där vi inte har access ännu. Jag vill gärna tro det…

Imorgon är det fredag och vi får finna ett sätt att hantera sportandet på något kreativt sätt.

Kram på er, alla Mysare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *