Morsdag coming up…

Jag kom och tänka på att det snart är morsdag. Har sett i mitt Instagramflöde att det är ett tillfälle när man önskar sig saker hejvilt och sen taggar sin make/respektive. Nu är jag ju inte min makes mor (såklart) men jag vill ju inte vara sämre än att jag passar på att utnyttja detta. Jag tänker att det kan vara ett ypperligt tillfälle att gå “ALL IN”. Om inte annat för att påminna mig själv om vad det är jag bör satsa mina slantar på istället för random shopping. Nästa moment i detta inlägg är nu att förstå hur man faktiskt lägger in bilder.

 

*teknisk paus*

 

Nä. Tant har glömt bort hur man gör så det får bli en annan gång. Kan dock låta hälsa att det innefattade ett par krukor från Svenskt Tenn, en finfin klänning från COS och så massa annat “must haves”.

 

Och just ja, i jakten på bilder på mina önskningar råååkade jag klicka hem en magisk mackapär som ska fixa min hy till att bli sådär strålande vacker som den aldrig någonsin varit. Time will tell!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *