Magisk lördag…

Veckan har varit lång och intensiv – en hel massa på jobbet som inte självsaneras av någon anledning. Denna helg har vi haft i sikte länge nu – en slapp helg med inga måsten. förutom lillans dansuppvisning – den obligatoriska sittningen som infaller när det är som varmast. När solen äntligen bestämmer sig för att skina – då är det samling på UKK. Vår älskade dotter äntrade scenen som hon brukar – full av självförtroende och strålande av energi. Hon äger scenen  och jag undrar stilla vem hon fick detta anlag från…

 

Väl hemma blev det en panikartad krasch i solstolarna – att sluka solstålar på kortast möjliga tid… Vi hann inte så långt innan det blev småkallt och dags för lite soffhäng.

 

Nu håller vi på Jens…? Frans?.. Måns…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *