Sommaren som vägrade infinna sig…

…går av stapeln just nu. Samtidigt tillhör jag skaran som ännu inte tagit semester – phuuu, vilken tur. Vi tillåter oss att hånle åt dem som förverkat en eller några veckor, och skrockar förnöjsamt att det minsann är tur att vi inte börjat vår ledighet ännu. Om sanningen ska fram så hyser jag viss oro om att det inte blir bättre väder för oss när det väl drar ihop sig för ledighet. I vår rockärm har vi dock resan till Kreta. Om det nu inte blir strul med Grexit. Men näh.

 

Jobbade så intensivt idag inför att hinna leverera en rapport innan kollegan gick på semester. Förhörde mig om när han skulle göra en exit och hann dunka iväg mailet innan utsatt tid. Sen kom svaret – jag kan tyvärr inte ge dig återkoppling då jag gått på semester. Åter den 17 augusti. PUCKO. Anyhows… det är bara att gno på.

 

Imorgon ser jag fram emot att göra sötpotatispommes till makens hamburgare. Det blir en fin lördag oavsett om solen bestämmer sig för att förgylla vår tillvaro.

 

Kramz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *