Flaxande armar & värmebölja…

Idag kom sommaren – “with a Bang!” Morgondagen väntas bli ännu varmare… och jag som känner att jag vill bädda i krypgrunden (bland alla spindlar) för att svalka mig. Jag vägrar klaga, för det här är banne mig efterlängtat. Men måste det bli så klibbigt?

Kosthållningen blir si å så – ingen orkar ställa sig och skapa mirakel bland kastrullerna. I stället blev det maken som sparkade igång grillen för lite korvgrillning – färska salsiccia med tomatsmak. Mycket bra.

Kvällens höjdpunkt (antiklimax) infann sig när jag min vana trogen vevade ned ett glas. Med rödvin. All over the place.

Jag känner att jag inte har kontroll över kroppsdelar eller känslor för den delen heller just nu. Life is a Rollercoaster, det gäller att luta sig i kurvorna och hänga med.

 

Men det är juli, hörni… snart väntar Kreta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *