…2008…

God fortsättning från oss alla i Mysfabriken. Nu är det nedförsbacke mot vår och sommar…

Vi har haft en otroligt trevlig nyårsafton med mysigaste vännerna och vi skålade in det nya året med en fantastisk vy över staden. Hela himlen sprakade av raketer och vi åkte en snålskjuts på dessa utan dess like… detta verkar dock ha satt sina spår, för lillan väntar med spänning in kvällen för att återigen kunna skåla och titta på raketer.

Vi hade familjefejd med Singstar, av självbevarande skäl så väljer jag att inte kommentera detta ytterligare. Inte heller kommer jag att nämna vilken familj som vann… däremot kan jag röja att det var en hel del sura toner och ystert ylande som dånade över vidderna. Men roligt var det, vaknade med halsont. OCH håront.

Nu ska här mumsas gårdagens rester av oxfilé och friterade potatisar. Snudd på frukost…

Kram kram!

  2 comments for “…2008…

  1. Linda & Per
    2008/01/03 at 12:45

    Hej älskade vänner!!!! Såååååå fantastiskt trevligt vi hade…..många kramar till er alla. Shit nu avslöjas det ju vilken familj som vann Singstar eller….. Kram kram

  2. 2008/01/03 at 18:46

    Åkejrå, det var familjen GUS som vann… grattis då. ;0) Jo, vi tyckte att vi hade ett riktigt schysst nyårsfirande med er; det gör vi gärna om. Men jösses va trött jag var dagen efter, måste ha varit nåt fel på musslorna. Haha. Kram på er. PUSS då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *