T.G.F

ThankGodIt´sFriday. Första arbetsveckan på det nya året avklarad, och jösses vad lååååång den kändes. I mitten på veckan var jag helt dagvild, kändes som om jag hade arbetat två veckor i ett sträck. Huvva.

Nu är det dock äntligen fredag. Nu sitter vi i tv-soffan och myser, eller njae… lillan ligger tvärs över soffan och äter NonStops och tittar på Fifi (Blomsterflickan). Under henne finns jag och hennes pappa… varsin laptop i knäet och ett vinglas på en armlängds avstånd. Lillan och jag har som fredagsaktivitet att vi kollar på hemglass.se för att se hur långt ifrån oss glassbilen är. De är nämligen utrustade med GPS och då kan man följa dem längs turen. Man ser t om den lilla bilen röra sig framåt. Kanon, tycker vi… glassmonster som vi är. Denna osvikliga koll på hemglass gör att vi alltid möter upp bilen i tid, och jublar stort när den bromsar in. Killen som kör turen måste tro att vi är helt rubbade!!! Idag ska vi köpa lite MickeyMouse har fyraåringen deklarerat… inte mig emot, jag har fortfarande kvar små bägare med punchglass i frysen… hehe. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *