Heeeelp,

…jag tror jag blir gaaaalen. Jag kan inte tänka klart en endaste liten sketen tanke utan att lillan bombar mig med tusenochenfrågor.
(-Mamma, varför får man bara vatten och bröd i fängelse? Mamma, jag vet en pojke som har tvåhundratjugofem kronor. Mamma, hur räknar man till hundratusen? Tie, nie, åtta, sju…Mamma, förresten…han hade ännu mera pengar. Tjugotretton kronor!) En halv minut senare påbörjar jag tanken ‘Jag vill ha ett eget ljudisolerat rum uppe i ett norrländskt berg. Systembolaget ligger dock alldeles intill, och jag har uppkoppling…och ett halvårs ranson av…(Mamma, lukta på mina strumpor!)… geléhallon…(Mamma, jag är bajsnödig. Mamma, jag ska äta lite ris här i soffan…mamma, får jag det??!) GrrrrSpotttFrääääs… jag behöver Yoga lite på stört. (Mamma, ris är skitgott…) Jag känner nämligen blodtrycket skjuta i höjden (Nääjjje, inte tappa byttan med ris i soffan…)och röken välla ut ur mina öron. Mamma is no nice mer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *