9 dagar kvar…

…på mitt köpstopp. Hur går det då? Jo, bättre än jag hade väntat mig. Jag har kommit på hur jag kan stilla min värsta köphunger – jag fusk-webshoppar. Jag handlar både det ena och det andra, går vidare till kassan, kryssar sen ned hela rutan. Poff – borta!

Okej, jag har shoppat… jag köpte faktiskt en top på JC:s barnavdelning för 60 kr på rean med motiveringen att jag faktiskt behövde en skön tröja att skrota runt i hemmavid. I min värld med tillfälligt köpstopp så räknas den liksom inte, jag vet nämligen att jag lätt hade kunnat avvara den om det inte vore för att den var pinsamt billig. Det snålar jag lätt in på nåt annat, toapappret kanske? Såg nämligen att vi hade en helt oöppnad rulle med golvtäckpapp i garaget… kanske ska sätta lillan på att klippa till det till mindre remsor med sin mönstersax? Det skulle nog iofs sluta med att hon hade dekorerat det hejvilt med både tejp o glitter… snacka om utslag i baken. Hmm, får helt enkelt fundera vidare på detta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *