Love it…

med fredag… Sitter i soffan med glassbåt i magen och vin i glaset. Blir inte mycket bättre än såhär. Glassbilen var här för en stund sedan. Killen som kör bilen börjar greppa det hela, han har nu börjat backa upp bilen mot vår uppfart istället för att stanna någonstanns mitt på vändplatsen i kvarteret. Vi står där lika troget som alltid, och han sviker oss aldrig. Idag bjuckade han på lite rabatt trots att vi inte hade nån kupong att visa upp. Han halade helt enkelt upp en kupong ur byxfickan och överlämnade den med allvarlig min. Det kallar jag service! Å andra sidan så sviker vi honom ALDRIG… vi står alltid där på uppfarten och tar emot honom med glada tillrop. Det känns numera som att han är en i familjen, en 6:e familjemedlem. Glassband… starkare än något annat. Undrar vad glassbilskillen gör i sommar? Måste fråga; man sviker inte en vapendragare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *