Snart är det måndag…

…men idag är det lördag minsann. En lördag som jag delar med lillaE då maken är ute och flyger. De två stora damerna är kvar i fjällen över helgen. Nä, vi glömde dem inte utan de ville stanna kvar och förfina sina nyvunna skidkunskaper med sin farmor. LillaE och jag har skrotat runt i trädgården och där blommar både snödroppar och narcisser. Vårsolen förde med sig två saker; en grundlig plockning av ögonbrynen (såg ut som en lurvig öststatskvinna i detta ljus) och tokhysteri över de rent ut sagt geggiga fönstrena. Det ser ut som att vi har hela vår intilliggande leråker uppsprayad över rutorna. Mycket märkligt. Jag får ta itu med det imorgon… eller nästa vecka.

Idag roar vi oss med fotmassage och lite efterföljande nagellack. Dessvärre blidde det ingen vårlik nyans, lillan grävde upp ett oxblodsrött ur de mest bortglömda gömmorna. Nåja, det lär ju dröja några veckor till innan dessa tår ska krångla sig ur vinterstövlarna. Nä, nu ska jag leka en sista sväng med E:s barbisar (tråkig mamma som bara sitter vid datorn) och sen är det lite melodifestival. Ett ypperligt tillfälle att tråka alla för deras sång, text och klädval. Vem som vinner kunde jag inte bry mig mindre om…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *