Rapport från sofflocket…

Måndag i mysfabriken och frun i huset är verkligen inte på jobbet. Detta är alltså en rapport direkt från soffan, ihopknåpat i ryggläge.

Däckad i magsjukan? Nepp. Influensan? Nopp. Lungsot? Njet. Det är bimmeli-bim som inte funkar nåt vidare… motsatsen till bummeli-bum alltså. Toalettrelaterat för dem som inte förstod + tillhörande feber.

LillaE är på dagis och jag fick tumma ett gäng med gånger på att jag skulle hämta hem henne efter lunch. Ska jag väl fixa. Jag får ta cykeln och trampa uppför backen, hämta den lilla fröken, och sen susa hem i nedförs-hisnande fart mot tryggheten (närheten till kisserian). Det bör gå.

Jag kan ta på mig strömlinjeformad klädsel så att jag inte tappar dyrbara sekunder på hemresan. Jag får försöka hitta min sånnadära dräkt från mina längdskidåkardagar – den bör sitta tajt som tusan. Särskilt med tanke på att jag var 11 år när jag senast använde den. Den skär säkert in sådär härligt i baken så att jag får gå på tå för att lindra plågan. Kan bli strul med att brådskande komma ur kroppsstumpan – helt klart ett minus. Jag har en hel timme på mig att knäcka det problemet – i feberyran kommer jag på de mest häpnadsväckande kreativa lösningar…

  3 comments for “Rapport från sofflocket…

 1. Annicka
  2008/03/17 at 14:43

  Jag antar och hoppas att du har tagit dig till vårdcentralen, för en kur. Det låter ju ganska illa om du fått feber oxå. Krya på dig, vi ses till helgen. Johan är laddad till tusen för frågeformuläret.

 2. Linda o Per
  2008/03/17 at 17:18

  Krya på dig vännen!!!

 3. 2008/03/18 at 21:01

  Annicka – Jorå, lär bli värre än tiotusenkronorsfrågan för Johan… ;0)
  Japp, släpade mig till husläkarakuten och fick en hästkur med antibiotika.
  Har dock kvar en halv grad feber. Nåt att bry sig om?

  Linda – tack tack – jag jobbade idag. Skaru köpa nytt kök? Jag såg dig allt på ICAparkeringen där du fingrade på luckorna vid husvagnen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *