Partyhatten på…

…hemma i mysfabriken. Eller rättare sagt, den blivande 12åringen har fest och vi andra är inte bjudna. Däremot så var det helt ok att laga maten och sen dra sig undan. Cool förälder som man är så sansar man sig och tvingar sig själv att inte vara ‘tokrolig’. Det blir ju lätt fel när man försöker… 

 Jag minns när vi tog upp diskussionen att det måste vara roligt för barnet att hon har så unga  föräldrar (typ 30 år och troligen sanslöst coola)… Ungen svarade då: ‘Lägg av, Sagas mamma är 24…’

Molokna släpade vi oss ut ur rummet med hjälp av våra rullatorer…. eller nåt sånt. Kontentan av det hela blev att vi numera aktar oss för den typen av diskussioner. Ibland konstaterar vi vuxna mest inbördes att vi är stentuffa och JÄTTEunga.

  1 comment for “Partyhatten på…

  1. Lolle
    2008/05/07 at 21:16

    det är inte lätt att vara född på stenåldern;)
    Kram L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *