Happy lördag…

Idag spiller det vatten från himmelen vilket passar oss ganska bra. Vi har dels gödslat gräsmattan, dels så har vi inte ork att genomleva en solig dag. Mysfabrikens inneboende är sömniga och sega, och kroppen skriker efter vila. Inte en båttur, ingen hysterisk dag på stan, inga stora middagar. Bara längtan att få smurfa omkring i det stökiga hemmet och muttra över vädret.

 På veckodagarna sitter vi vuxna och kuckilurar i soffan till midnatt i vägran att ge efter för sömnen. På fredagskvällen håller vi inte längre än till max kl 22-23. Då minsann stupar man i säng efter ett glas vin… framtänderna hastigt borstade och kläderna utspridda i en lång snitsel ut ur badrummet.

Men inte är det åldern som tar ut sin rätt, nä nä… Idag fick man minsann visa leg på systemet. Efter att ha köpt en chablis för 90 kr!!!  Oh yes, precis den kunden jag skulle misstänka… hon som så underfundigt klämt till med att hyra en gapig femåring och därtill skramlat ihop till en flaska fin-vin att splitta på fyra. Å tillråga på allt ser så jäkla sliten ut efter allt festande… så att hon är misstänkt lik en förklädd 18åring som olyckligt nog numera ser ut som 35. Nice try! Den gumman går vi inte på… tänkte tanten i kassan på bolaget! Jag är benägen att hålla med henne… det var misstänkt. Nästa gång måste jag lura ut en bättre utklädnad.

  1 comment for “Happy lördag…

  1. 2008/05/17 at 21:58

    oj oj hur ska det gå nu att komma till Uppsala när ungen (menar så klart frun i huset ) är så trött och sliten … efter all festande ju visst livet är ju
    en enda fest men jag har själv aldrig upplevt det så

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *