Skrota eller behålla…?

Jahaja, läget är som följer; Jag har svårt att hitta inspirationen till att underhålla denna blog. Kanske för att jag inte vet vem jag skriver till – mig själv eller någon annan? Jag älskar att skriva, men har inte hittat utlopp för detta på allvar… Mysfabriken har blivit en ventil för alla bokstäver som vill ut ur mig. Jag har märkt att det blir allt längre mellan inläggen… jag glömmer helt enkelt bort att uppdatera. Kanske är det dags för mig att säga adjö – auf wiedersehen!

Vilka är ni som läser – en del av er ger er till känna emellanåt, men ni andra då? Jag kan se att ni finns där, men jag har ingen aning om vilka ni är…  Jag kanske behöver ett litet avtryck av er i kommentarfälten för att hitta suget att skriva vidare…

 Kramar

 lilla@

  8 comments for “Skrota eller behålla…?

 1. 2008/06/01 at 08:39

  Jag är en tillgiven läsare och vill att du ska fortsatta skriva kollar alltid om du har skrivit något roligt…. snälla bryt inte kontakten med oss läsarna

 2. Magnus G
  2008/06/01 at 09:18

  Hej på er bloggare! Ni ligger upplagda i min FeedReader och jag läser det som ploppar upp om båtiläggning, fredagsvin, barnuppfostran och vad annat det nu kan va… :-) @magnus PS. Tack för igår! Behöver jag säga att våra tjejer somnade typ minuten efter de lagt huvudena på kuddarna?

 3. 2008/06/01 at 09:20

  Jag är en tillgiven läsare och vill att du ska fortsatta skriva kollar alltid om du har skrivit något roligt….

 4. Linda o Per
  2008/06/01 at 11:41

  Snälla forsätt!!! Älskar att kolla in om det står något nytt, kul o intressant!! Nu när du fått den stoooora äran att arangera 2009 års cykelfest liksom…så kan du kanske behöva skriva av dig lite!!! Kram

 5. Bosse
  2008/06/01 at 14:45

  Jag hoppas verkligen att du fortsätter! Det är kul att läsa dina drastiska och träffsäkra formuleringar rörande vardag och helg hos familjen W. Även när jag är nära tittar jag på Mysfabriken dagligen, och just nu, på lite större avstånd, känns det särskilt viktigt att få en uppdatering av läget.

  Keep up the good work!

 6. 2008/06/01 at 21:57

  No hur blev det nu ska du skriva eller ej…. annars kan Ebba ta vid ….

 7. Stina
  2008/06/02 at 11:57

  Men du vet ju att jag är en flitig läsare, skrattar ofta så fortsätt gärna!!!!

 8. Annicka
  2008/06/02 at 18:13

  Håller med tidigare inlägg….sluta inte. Det är så roligt att läsa om era tokigheter. Vi som bor lite längre bort får en inblick i erat vardagliga bestyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *