Nätshopping…

Nya halsbandet

Jag har sällan tid att springa på stan för shopping… eller det är inte vad jag prioriterar i nuläget. Då jag inte är helt ointresserad av shopping så näthandlar jag. Ofta. För det mesta funkar det alldeles utmärkt, men som jag skrivit tidigare har jag råkat ut för vissa smärre shoppingkatastrofer.

Tackochlov brukar det funka bra att returnera de mindre lyckade köpen. Detta har gjort att jag är högkonsument av Jiffybagar, ni vet sådana där vadderade kuvert man kan posta saker i. Inte ett helt gratis nöje, men helt oundvikligt när man nätshoppar.

Ikväll har jag näthandlat ett halsband (dock inte uppdaterat maken om detta så v.g. och håll det för er själva). Alltid lika roligt att tömma brevlådan på shoppade attiraljer. Tur att vi har en stooor låda. Jag gillar att få allt hemskickat… jag är således stor nätshoppinganhängare.

 Bilden lånad från nätshoppen www.accessora.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *