Joråsåatt…

 Man är ju numera lokalkändis… Dagens nätupplaga av den lokala tidningen visade Kulturnatten med bilder. Bild 1 i bildserien var denna… undertecknad och (delar av) lillan skådas till vänster i bilden. Det blir svårare och svårare att vara anonym…

 Kändisivimlet

Bild från UNT

Uppdaterat; Lillans blick spottade fler kändisar i bilden ovan… barnafadern och äldsta dottern var ju oxå i bild – om än inte lika iögonfallande. Nåja, jag får dela med mig av mediaglansen… 80 % av familjen mysfabrik är numera lokala kändisar. Dock har det inte varit någon besvärande autografhets på stadens gator…

  2 comments for “Joråsåatt…

 1. Linda o Per
  2008/09/18 at 20:50

  Söööta ni!!!! Jag o Per sitter med skaldjur igen!!! Jag är ledig imorgon…. Men vi ska väl kunna ses om kanske tre veckor va??
  vi sticker till Oslo nästa fredag men sen är vi toook lediga!!!

 2. Linda o Per
  2008/09/18 at 20:52

  jo och nu i helgen så ska Lisa o Mathias bjuda oss på ngt i Sthlm för att vi (el Jag) hjälper dom så mycket!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *