Sorry…

Det blev ett långt uppehåll här… två veckor sedan mysfabriken uppdaterades.  Får skylla på finanskrisen på marknaden, den globala världsekonomin har fått mysfabriken att sjunka in i en djup depression. Att vara bankanställd i dessa dagar är allt annat än roligt, vill jag lova… tur att man får skämta om det.

Hittade följande artikel som roade mig ett tag – se här 

Tänk om man skulle slå till – en egen ö vore inte kattskit. Skulle dock behöva lite sponsring då prislappen stigit en del på objektet. Alla som känner sig manade kan slänga iväg ett bidrag i form av en insättning av kontanta medel till mitt bankkonto. Det är dock tvivelaktigt om insättningsgarantin ger dig tillfredställande skydd, men ändå. Ibland är det härligt att leva på gränsen till det farliga… visst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *