Fy fabian för fredag…

… är det inte måndag snart så att man får återgå till att arbeta? Nä, fy för umgänge med familj, god mat och lite vin. Vi kommer behöva pina i oss alldeles färsk löjrom som vi införskaffade förra helgen direkt från en norrbottnisk fiskare. Plåga. Och så sovmorgon – tacka vet jag blåa påsar under ögonen och sömnbrist. För att inte tala om all fritid som man nu måste hantera. Synd att bankerna nuförtiden inte har helgöppet så att man kan få göra lite nytta även på helgerna. Snacka börskrasch och konkurs, trista fonder och investerarskydd. Jag känner att jag inte riktigt har fyllt min kvot med sånt snack. Nån där ute som läser här som vill dryfta sina tankar kanske? Slå gärna en pling så snackar vi om det hela. Gärna de som är kunder i andra banker än den undertecknad råkar vara anställd i. Och gärna ni som inte har en spänn på kontot – det blir desto mer givande dialog. Varmt välkomna – ring ring ring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *