Ibland lönar lathet sig..

Jag skulle ladda min mobil här på eftermiddagen. Just som jag stod och fipplade med laddaren så ringer mobilen i handen på mig. På displayen kunde jag se att det var ett märkligt långt nummer som ringde, började på +88. Det gick två signaler, sen slutade det ringa. Jag hann alltså inte svara då jag stod och funderade på vad det var för nån människa som ringde mig. Orkade faktiskt inte. Tänkte att det var någon bekant på en solig ö i västindien som ringde – sånna är svåra att glädjas med… ‘åååh, va skönt det låter. Gud va bra ni måste ha det… Jaså, 49 grader varmt? Oj va härligt (krääääääks av avund här)’.

Jag kunde inte riktigt sluta klura på vem som hade ringt och slängt på luren. Felringning? Började med att googla upp landskod +88 och fick träff direkt. Det visade sig att jag råkat ut för ett riktigt försök till lurendrejeri där det kan kosta dig upp till 160 kr i minuten på att du svarar eller ringer tillbaka till detta missade nummer. Phuuu. Det hade ju varit flott. Alltså, befinner ni er utomlands och funderar på att ringa mig – det är ingen idé. Jag har två goda anledningar till att låta bli!

  1 comment for “Ibland lönar lathet sig..

  1. Bosse
    2008/10/12 at 20:23

    Du blev uppringd av en italiensk satellit! Det är inte klokt vad påhittiga vissa är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *