Vi ska bara…

Få hem soffan med diverse vardagsrumsattiraljer (bord & sånt) + spara ihop till den där ursnygga tvmöbeln

Hänga upp gardiner i 12 fönster

Spika golvlist (152 m kvar att spika, tre gjorda…)

Få hemlevererat garderobsdörrar (blottar dagligen det sorgliga innehållet som är allt annat än väl tilltaget)

Få strömbrytarna till kök & v-rum (modell lite snyggare) installerat

Fixa fram fläktgrejjer att hänga upp eländet med (glömde fabriken dem eller är det meningen att man ska klistra fast det hela mot väggen??) Silvertejp eller häftmassa kanske funkar lika bra…

Hitta sängbord + lampor att inhandla för en rimlig slant

och sen börjar det liksom att se ut som ett hem! När allt detta är levererat så lovar jag att det blir inflyttningsfest… förhoppningsvis framåt våren. Å då menar jag 2007…vi jobbar på det, kära vänner.

Igår levererades ett jättesnyggt överkast och häftiga orangea-rosa kuddar… inte helt fam W(dvs. inte svart eller vitt) men varmt och fiiiint. Tack, Hanna!!! Vi gillar!

I övrigt så kretsar mycket kring att frakta oss framåtillbaka mellan stan o B-brunnat. Det funkar toppen, men vi inser att vi är en bil kort. Familjen provkörde en Polo i helgen, och jag tror att maken kramade sönder handtaget i taket. Bilen liksom hoppade iväg när frun släppte kopplingen på bilfirmans parkering. Jag hade 511 bilar att försöka undvika samtidigt som jag inte var helt van att manöverera fordonet. Väl ute i trafiken konstaterade jag att fordonet hade tappat ett-par-tre stycken växlar eller ett helt stall med hästar – kanske kunde man häkta på en liten hjälpmotor? Panik – jag har blivit bekväm o kräsen… Vi ska pressa en familj i vår närhet på lite bra bilar då de har vissa kopplingar med ett välkänt bilmärke.

Maken är ute i vida världen igen, han återvände till Sverige i fredags och var hemma hela två dagar… nån måste väl dra sitt strå till stacken för att finansiera den kaffemaskin och altan jag drömmer om.

Allt gott,

lilla@

  1 comment for “Vi ska bara…

  1. Linda & Per
    2007/03/25 at 18:13

    Per har nu upptäckt mysfabriken!!! Han tycker det är väldigt bra och kul skrivet, det tycker såklart jag oxå….Ska vi basta snart???Kramar från oss, familjen med koll på bilar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *