Tipslådan är fortfarande öppen…

…och det fullständigt haglar in snillerika idéer om upphängningsanordningar till vår f*cking gunga. Fortsätt tipsa oss… vinnande tips skall belönas rikligt i form av en provtur i den samma. Efter åkturen serveras en alkoholrik drink och en listspikartävling inomhus… hejja, hejja, hejja…

  1 comment for “Tipslådan är fortfarande öppen…

  1. 2007/03/20 at 22:00

    Hej där, du har en stående inbjudan både till GT:n och grillning… tack själv för en mysig helg. Vet inte hur det är med dig, men jag utvecklade en hysterisk acne efter den där bastun och ansiktsmasken!!! Jag känner mig som 13 år igen…
    E var jätteledsen när du hade åkt; ‘jag tycker om Annicka, mamma…’ var hennes kommentar.

    Vi återkommer med datum så att du kan boka biljetten…

    Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *