Lyckligt lottad…

Jag ska få jobba imorgon, lördag. Man tackar! Då löste sig mina sociala problem. Jag kan ju å andra sidan glädjas åt att ha fantastiska arbetskamrater, DET är inte kattskit. Imorgon ska vi fika biskvier av olika slag och träffa kunder! Vi kan nästan på förhand säga vilka som kommer… kvarterets pensionärer kommer vattenkammade för en slurk gratiskaffe. Å hå, vad de minns om banken förr i världen. Då när det var en riktig bank, då fanns minsann riktiga pengar. Affärer lär det inte bli många av -tji för oss som har säljtävling samma dag! Sugna på ett nytt pensionssparande? Varmt välkommen in på mitt jobb imorgon så tar vi ett snack!

Marie – jag lovade dig din favorit till kvällen! Only for you! Särskilt hattsketchen då… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *