Okej?

För någon dag sedan satt jag på jobbet med fullt göra. Telefonen var avstängd och jag hade arbetsro Jag gör ofta så, samtidigt som mitt röstsvar uppmanar kunderna att prata in ett meddelande eller ringa ett alternativt nummer för att boka en tid med mig.

Så denna eftermiddag hade jag aktiverat detta meddelande och jobbade på för fullt när min mobil (privata) ringer. Jag svarade givetvis då jag inte kände igen numret. I luren fanns en man som presenterade sig med referensen att vi haft våra barn på samma dagis för 2 ½ år sedan. Jaha?

Vad ville denna man då? Jo, han upplyste mig att han akut behövde låna pengar och att han inte lyckats nå mig på HELA dagen på min jobbtelefon. När jag upplyser honom att han just ringt mitt privata nummer så undrar han då om det var okej??! Kände mig enormt irriterad och svarade syrligt att jag redan hade svarat och att ‘denna gången’ fick vara okej. Samtidigt upplyste jag honom att han faktiskt fick boka ett möte med en av mina kollegor för sitt ärende och jag kunde erbjuda honom ett möte fyra dagar senare med kollegan. Helt ok enligt honom (inga protester trots det brådskande ärendet…).

Noterade att han dök upp hos kollegan fyra dagar senare och mötet var avklarat på fem röda. Misstänkte att mötet inte haft den utgång han hoppats på. Inget jag lägger ned någon energi på.

Idag ser jag på hemmatelefonens nummerpresentation att ett för mig okänt nummer har ringt. Slår upp numret på eniro och gissa vem som ringt HEM till mig?! Oh yes…

Enligt mitt tycke både obehagligt och ett övertramp utan dess like. USCH – jag blir på så dåligt humör… fredag och allt.

  1 comment for “Okej?

  1. Linda och Per
    2008/11/15 at 10:11

    FYYYYY… Men idag är det lördag, kna ju bara bli bättre raring!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *